måndag 21 februari 2011

Favvo utrivOk, här kommer lite flummigt filosoferande kring två favvo utriv som jag rev ut ur ett 2 år gammalt nummer av danska magasinet RUM.

1. Är på jakt efter en korgstol liknande den i mitten av dem ovan. Men jag tror att den jag letar efter kan vara producerad av Artek. Hittar den dessvärre inte när jag googlar. Kanske någon därute kan hjälpa mig? Vet du vilken korgstol jag menar?

2. Ljusstakarna som staplas på varandra är sedan länge ett samlarobjekt hemma hos oss. Är du också ute efter liknande kan jag rekommendera ett ställe i Landskrona som är lite billigare än andra antikvitetsaffärer. Tror att de har webbshop också eller i varje fall skickar vid förfrågan. Kommer inte på namnet just nu men jag återkommer! Update! Kolla in på Teos 1900.

3. Och så till sist, den svart/vit mönstrade mattan! Det står i bildtexten att den är gjord i Marocko för Tine K. Har du sett den i någon butik här i Sverige eller i någon webbshop? Tidningen är visserligen 2 år gammal men just Tine K känns väldigt mycket samma från år till år. Kanske finns den fortfarande att få tag i? Jag får väl helt enkelt kontakta dom, men OM du träffar på den någonstans så hojta gärna!

Kram!/Malin

5 kommentarer:

 1. Malin jag skickar frågan vidare till min kontakt på tinek
  Kanske hon vet?

  Vem i Landskrona säljer ljustakarna?

  Kramis

  SvaraRadera
 2. Yes, vilka snygga bilder! Rum är min favorit!
  Ha en fin kväll
  kram Malin

  SvaraRadera
 3. Ja tack snälla Madde, gör det!! Körde förbi och tog namnet på antikvariatet som heter Teos 1900. Ska uppdatera det uppe i inlägget. Ligger i det där lilla röda porthuset till den stora fina funkisvilan på Strandvägen du vet.

  Tack Malin! Nu ska jag gå in och kolla din blogg! Kvällshälsningar/Malin

  SvaraRadera
 4. kolla nr 173 här:
  http://www.hbgauktionskammare.se/aktion_list.asp?ID=188

  inte så fin som denna, men dock..

  SvaraRadera
 5. Men Johanna så bra du är! Tack snälla för tipset! Kram/Malin

  SvaraRadera