tisdag 22 februari 2011

Hittat!


Ha, ha! När jag pratade med en kompis igår kom vi på var jag sett korgstolen, eller rottingstolen, som jag efterlyste igår. Nämligen hos gemensamma vänner.
Fick dessutom veta att vännernas hem finns med i senaste Elle Interiör (som jag inte fått denna månaden fast jag är prenumerant vilket jag måste kolla upp) så jag sprang ut och köpte det. Och där var stolarna!

De ser de inte riktigt ut som jag mindes dem. Utan bättre. Gillar att de är mer rottingstol än korgstol. Säkert svindyra men det är värt en chansning.

Those who seek shall find.

Kram/Malin

Fler bilder från Petra och Magnus finfina hem kan du se hos Lotta Agaton som stylat reportaget för Elle Interiör och hos Frida på Trendenser!

5 kommentarer:

 1. Älskar det hemmet!
  Ha en bra dag.
  Kram tant J

  SvaraRadera
 2. Och jag med! Så snyggt, älskar alla tavlor och utsikten. Lyllos dina vänner. Gulp, nu fick jag stockholmshemlängtan sådär plötsligt...

  Ha det fint o kram!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag med! Det är verkligen jättefint. Och jag håller med Sofia, man får riktig stockholmslängtan. Varma hälsningar till er båda! Kram!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder!
  Du, du kanske inte alls gillar den, men har du sett stolen jag bloggade om för länge sen, innan vi flyttade till Elle Interiör. Kanske kunde vara något för dig.

  http://www.tingelings.devote.se/category/672173/stolar_87784.htm

  SvaraRadera
 5. Jamen du har helt rätt Kristin! Tack snälla. Söker just nu Artek för att se om rottingstolarna finns kvar. Petra trodde inte att de fanns i sortimentet längre... Jakten fortsätter. Kram!

  SvaraRadera