måndag 14 februari 2011


Idag har det varit Alla hjärtans dag! Vad passar då bättre än att sprida lite bloggkärlek. Vi har själva blivit omnämnda hos ett par bloggar och blivit väldigt glada. Tack snälla! Men herregud vilken svår utmaning att lista sina fem favoritbloggar. Hur avgränsar man? 
Vi har många favoriter och kan helt enkelt inte nöja oss med att lyfta fram endast fem. Vi ser dessutom utmaningen som ett tillfälle att lista flera av våra favoritbloggar som inspiration till våra läsare eftersom vi fortfarande inte har någon länklista. Men nu har vi skrivkramp, så resten av våra favoriter kommer i en länklista här bredvid inom snar framtid.
Ok, here we go. 


Bakom Stil Inredning & Design står vår fina kompis Madde. En av de första bloggar vi började följa. Det var också Madde som hjälpte oss när vi började blogga. Älskar att följa förvandlingen i hennes fina hus. Dessutom är hon fena på att nosa upp ny inspiration, nya varumärken och nya produkter. Som hon numera samlar i sin finfina webbshop. Tur för oss!

Tingelings är Kristin och Sofia. Våra första vänner i bloggosfären. De har full koll på inredningsvärlden, bjuder alltid på stilsäker inspiration, nya idéer och ger kreativa tips och råd. Tingelings rapporterar dessutom från olika mässor och är med och skapar sådana här bloggkärleksaktiviteter via sitt engagemang i inredningsbloggforum. 

TantJohanna är vår säkra källa till inspiration inom både inredning, livsstil och mode. En skön personlig blandning som Johanna levererar på ett skönt personligt sätt. We like! 

Sofia sprider bloggkärlek varje dag genom sin helt fantastiska blogg Mokkasin. Man blir så oerhört glad och inspirerad av hennes varma person, sprudlande kreativitet, ursnygga bilder, genomtänkta texter och smakfulla fynd. Mokkasin är även en finfin barn- och inredningsbutik som vi inte haft förmånen att besöka, men väl beställt finfina saker ifrån. 

Hur förvandlar man ett gammalt hyreshus till ett drömhus? Följ It's a house så vet du! Ett galet renoveringsprojekt som familjen bakom bloggen delar med sig av. Rum efter rum.

Frida kör sitt race. Och delar med sig av sig själv, sin stil, sin inspiration, sin kreativitet och sitt företagande på ett delikat sätt. Man vill alltid ha mer av Fridas Fina. Och man vill alltid ha mer av hennes barnshop Modelmini

Ibland undrar vi om hon är galen. Men hon är verkligen helt fantastisk. Som bjuder på så mycket vacker och variationsrik inspiration från sitt hem. Helt Enkelt är som ett eget, unikt inredningsmagasin på nätet. Anna-Malin har hittat en egen nisch och borde få betalt för att blogga och fotografera med så hög kvalitet.

Danskt och 50-tal i en inspirerande mix. Vi gillar Ylva. Vi gillar Ylvas stil. Och vi gillar Ylvas shop.

En ny bekantskap som verkligen lever upp till sitt namn. Ja, du inspirerar oss!

Förutom att hon har en urfin blogg helt i vår stil så håller Ulrika och hennes man på att nyproducera den klassiska Triplex Lampan. Coolt!

Barn, hem, inredning och skön livsstil i en snygg blandning deluxe. Johanna inspirerar genom att, som det verkar, bara vara sig själv.

En av Sveriges bästa stylister driver en blogg. Det kan bara bli alldeles makalöst bra.

Sveriges största inredningsblogg har fullständig koll på det absolut senaste inom design och inredning och har även börjat med egen styling och egna bilder. Gjorde tv-debut i Go kväll i lördags. Nu väntar vi bara på hennes eget inredningsmagasin. 

Som knark för oss som älskar fina stylade hem.

Som knark för oss som älskar fina stylade hem. 

Nyfunnen fransk/svensk blogg som tar upp striden med Emmas designblogg och My Scandinavian Retreat om att vara knark.

Beroendeframkallande amerikansk blogg som vi följt slaviskt sedan vi hittade den. Fantastiska kollage varvat med underhållande texter, nyheter och tips om saker på nätet. Ett frosseri i schysst amerikansk inrednings- och livsstil.

En svensk CitySage som vi fann via andra bloggar som tipsade om sina fem favoriter. Har blivit omskriven för hennes vackra styling och bilder. Vi kan bara hålla med. 

Skriver på ett väldigt roligt och avslappnat sätt om inredning. Love it!

Älskar konceptet med bloggen - att visa hur vackert ett hem kan se ut, ostylat, precis som det är. 
Hade Malin tvingats att välja en endaste blogg att ta med sig till en öde ö, ja då hade hon valt Cup of Jo.10 kommentarer:

 1. tack snälla ni för det sockersöta omnämnandet! Love right back, det vet ni:)

  SvaraRadera
 2. ohhh vad glad jag blev:) Ni e för goa..

  Ullrika jag har svarat, du för sluta gå in på konstiga sidor det e ej bra för din data:)

  Kan du komma i helgen?
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Nämen har var ju jag! Tusen tack :)!

  SvaraRadera
 4. Tack fina, fina ni!!! Och tack för alla andra underbara tips.

  SvaraRadera
 5. Åh, va glad jag blir av era fina ord; Det gläder mig oerhört att jag inspirerar er!
  Och tack för de övriga tipsen på härliga bloggar!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Roligt med tips på bloggar plus inspiration.

  Kram Helena.

  SvaraRadera
 7. Åh, gulliga ni ♥
  Så himla snälla ni är och ni vet ju att jag gillar er med.
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Nämen oj, va glad jag blir! Och i så fint sällskap dessutom :) Tack snälla du!

  SvaraRadera
 9. Men oj va kul att hitta sig själv på er favorit lista =) Tack! Mycket bra lista dessutom så det känns väldigt hedrande att får vara med.
  Ha en fortsatt bra dag.
  KRAM

  SvaraRadera