onsdag 31 mars 2010

Hemmavid






Utan butik TyraStina i Borstahusen skulle livet vara så mycket tråkigare. Varje torsdag till lördag kan vi slinka in för inspiration och utbyte av idéer, köpa hem färska blommor, en fin tvål, presenter, påskpynt eller beställa något till trädgården inför sommaren. Just nu har Marie fått in väldigt fina kuddar av Annika Ahlberg, Borstahuskonstnär och inspirationskälla med ett fantastiskt hem som funnits att beundra både i svenska och utländska inredningsmagasin.
Annikas tavlor är något alldeles speciellt, senaste månaden har man kunnat betrakta hennes konst på ScandArt Gallery i Höllviken. Utställningen stängde dessvärre förra veckan och jag vet inte hur eller om hon öppnar sin ateljé under konstrundan. TyraStina däremot har öppet idag 14-18, skärtorsdag 14-18, långfredag 12-16, påskafton 11-16 och påskdagen 12-16.
Passa på om ni är i närheten!

Kram/Malin

1 kommentar:

  1. Hej Malin...

    Du verkar ha haft det toppen i Paris, vilken underbar affär, jag skall kolla in de länkar du har på tyger m.m. Det är tur att vi har lite affärer som är roliga i vår stad Landskrona.
    Glad Påsk på dig...

    Kram Helena.

    SvaraRadera