tisdag 11 januari 2011





















Hur glad kan man egentligen bli över att allting börjar falla på plats hemma? Så glad att jag tog tre snabba, och lite suddiga, bilder för att visa mitt hem i förändring.
Kontoret ser vid första anblick ut precis som det gamla. Men bakom dörren till höger döljer sig farmors skåp och min kära fåtölj.

Sovrummet är skönt och grönt och utanför står en fin, gammal soffa som Ulrika hittade till mig på en loppis. Är oändligt tacksam för att hon gjorde det.

Och i vardagsrummet, bredvid den svarta väggen med Maja Steens Zebra, har jag fått upp fina tavlan som jag köpte av Annika Ahlberg i höstas.

Kram/Malin

4 kommentarer:

  1. Så fint du har det hemma, gillart massor!
    Och den där stolen står på önskelistan, har faktiskt suktat över den på lauritz några gånger men fasen,, hemmafixarbudgeten sinar =(((
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Sofia! Själv gillar jag ditt hem och dina bilder massor. Ja, stolen är fantastisk, ett fynd jag köpte från min gamla arbetsplats när vi flyttade från ett kontor till ett annat. Kram till dig! /Malin

    SvaraRadera
  3. Malin! Jag dör vilken lycka att hitta en sådan soffa! Är också på jakt efter en liknande eller en fåtölj... Grämer mig fortfarande över den ljusgröna från Mvh Borstahusen.

    Gillar ditt "nya" svala hem! Kram Elle

    SvaraRadera
  4. Ja visst är det lycka! Ska hålla ögonen öppna efter liknande till dig!! Tack för dina fina ord. Vi måste ses snart! Största kramen

    SvaraRadera